FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Persondatapolitik

OVERSIGT

1. Generelt
2. Hvem er ansvarlig for din oplysninger
3. Hvad bruges dine oplysninger til
4. På hvilket grundlag behandler vi dine personoplysninger
5. Hvem kan vi dele vores oplysninger med
6. Hvornår overfører vi personoplysninger til lande uden for EU
7. Hvor længe opbevarer vi oplysninger om dig
8. Hvilke sikkerhedsforanstaltninger træffes der
9. Hvilke rettigheder har du
10. Version

1. GENERELT

Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Gossip indsamler, og behandler oplysninger om dig.

Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os i forbindelse med et køb hos Gossip, en henvendelse vedrørende et af vores produkter, eller som vi indsamler via www.gossipshop.dk

Gossip er dataansvarlig for dine personoplysninger, og al henvendelse kan ske via kontaktoplysningerne anført under punkt 2.

2. HVEM ER ANSVARLIG FOR DINE OPLYSNINGER

Ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger:

Gossip
Ny Østergade 10
1101 København K
Denmark
CVR-21336491

3. HVAD BRUGES DINE OPLYSNINGER TIL

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

For at vi kan levere de produkter, du har bestilt og iøvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere samt for om nødvendighed at kunne kontakte dig vedrørende relevant information om det produkt, du har købt.

Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, eventuelt opståede retskrav, bogføring og regnskab. Ved køb på www.gossipshop.dk indsamles IP-adressen med det formål at varetage vores interesse i at kunne forhindre svig.

Undersøgelser, statistik og analyser benyttes for at optimere brugeroplevelsen og funktionaliteten af www.gossipshop.dk samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via f.eks. Facebook og Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for at vi kan forbedre www.gossipshop.dk samt vise dig relevante tilbud.

Kommunikation med dig i forbindelse med udbud af vores tjenester, herunder at kunne levere nyhedsbreve til dig.

Bemærk venligst at afgivelse af personoplysninger kan være nødvendig i forbindelse med indgåelse af kontrakt eller et krav, der skal være opfyldt for at indgå i en kontrakt. I disse situationer vil vi ikke være i stand til at tilbyde dig vores produkter eller services medmindre du meddeler os de påkrævede oplysninger.

4. PÅ HVILKE GRUNDLAG BEHANDLER VI DINE OPLYSNINGER
Vores behandling af personoplysninger er altid baseret på et lovligt grundlag. Vi kan behandle dine personoplysninger på følgende grundlag:

1. Dit udtrykkelige samtykke
2. Behandlingen er nødvendig for at opfylde en kontrakt, som du er part i, eller af hensyn til gennemførelsen af foranstaltninger, der træffes på din anmodning forud for indgåelse af en kontrakt. Det kan f.eks. være, når du handler på vores hjemmeside
3. Behandlingen er nødvendig for at opfylde en retslig forpligtelse, der påhviler Gossip, f.eks. opbevaring af transaktionsoplysninger i henhold til bogføringsloven
4. Behandlingen er nødvendig for at Gossip eller tredjemand kan forfølge en legitim interesse. Legitime interesser kan udgøre:
4.1 Løbende forbedring af produkter, services, shopping-oplevelse og teknologier
4.2 For at målrette vores markedsføring på sociale medier og kommunikation med dig i overenstemmelse med dine præferencer

5. HVEM KAN VI DELE DINE OPLYSNINGER MED
Vi kan dele dine oplysninger med følgende:

1. Vores samarbejdspartnere f.eks. leveringsinformation til transportører, der forestår leveringen af de købte varer til dig.
2. Det kan være samarbejdspartnere til levering af IT-services (databehandlere), der behandler oplysninger på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift af systemer og forbedringer af www.gossipshop.dk, nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retargeting. Disse virksomheder er databehandlere, og under vores instruks, behandler data, som vi er ansvarlige for.
3. Analyse- og segmenteringsplatforme såsom Google Analytics, Facebook Business Manager eller Google Adwords.
4. Offentlige myndigheder såfremt det er påkrævet i henhold til lov.
5. Advarselsregistre som identificerer risikable transaktioner med det formål at bekæmpe (organiseret) onlinesvindel.

6. HVORNÅR OVERFØRER VI PERSONDATA TIL LANDE UDENFOR EU

Dine personoplysninger kan behandles af databehandlere placeret udenfor EU/EEA.

Nogle af disse databehandlere f.eks. Google Analytics, Facebook og Mailschimp er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlernes certificering under EU-U.S Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45. I det omfang vi bruger andre databehandlere end de nævnte, der er etableret udenfor EU, vil det altid ske under iagttagelse af gyldige overførselsgarantier.

7. HVOR LÆNGE OPBEVARER VI DINE PERSONOPLYSNINGER

Gossip sletter løbende oplysninger om inaktive kunderm og opbevarer alene dine oplysninger så længe de er nødvendige for at opfylde det formål, de oprindeligt blev indsamlet til.

De oplysninger vi har indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbreve slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne jf. punkt 4.
Transaktionsoplysninger gemmes i 6 år som følge af Bogføringsloven.

8. HVILKE SIKKEDERHEDSFORANSTALTNINGER HAR VI TRUFFET

Hos Gossip gør vi vores bedste for at passe godt på dine personoplysninger.

Vi sikrer dine personoplysninger gennem tekniske såvel som organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger med henblik på at beskytte dine oplysninger mod uvedkommendes adgang, manipulation, destruktion/sletning eller tab af oplysninger.

9. HVILKE RETTIGHEDER HAR DU

Som kunde hos Gossip har du som registeret kunde ret til at udøve følgende rettigheder:

1. Indsigt og berigtigelse af dine oplysninger på www.gossipshop.dk
2. Sletning efter anmodning
3. Dataportabilitet, dvs. at du efter anmodning kan få udleveret de oplysninger du selv har afgivet til www.gossipshop.dk i et struktureret, almindeligt og maskinlæsbart format
4. Mulighed for at trække din samtykke tilbage
5. Som kunde hos Gossip har du til enhver tid ret til at besigtige og berigtige dine oplysninger, ligesom du har mulighed for at trække samtykket til behandlingen af personoplysninger tilbage. Du kan til enhver tid anmode om at få dine personoplysninger hos Gossip slettet. Dine oplysninger vil blive slettet på din anmodning såfremt et af følgende kriterier gør sig gældende:
5.1 Du trækker dit samtykke tilbage (såfremt dit samtykke dannede grundlag for behandlingen)
5.2 Oplysningerne viser sig at være urigtige eller
5.3 Ikke længere er nødvendige for at opfylde det formål, hvortil de blev indsamlet

Udøvelsen af dine rettigheder kan være underlagt betingelser og begrænsninger, og vil i høj grad afhænge af den konkrete behandlingssituation.

Hvis du mener, Gossip behandler dine personoplysninger ulovligt, har du mulighed for at indgive en klage til det Danske Datatilsyn.

10. VERSION

Denne privatlivspolitik vil blive opdateret løbende som følge af skiftende juridiske, tekniske eller forretningsmæssige udviklinger. Vi opfordrer dig derfor til at gennemgå denne side jævnligt.
Opdateret 25. maj 2018

For yderligere information henviser vi til GDPR

GDPR

Gossip Shop (“Gossip shop", “we", “our", “us") is a trading name of Gossip. We respect the privacy
rights of our online visitors (“you", “your", “yours") and recognize the importance of protecting the
information collected about them. We have adopted a corporate wide Privacy Policy that guides how
we collect, store, and use the information that you provide us with.
The following information is provided by Gossip to enable our online visitors to be fully informed of
our Privacy Policies. Should we ask you to provide certain information, by which you can be identified
when using this website, you can be sure, that it will only be used in accordance with this privacy
statement. By visiting gossipshop.dk, you are accepting and consenting to the practices described in
this Privacy Policy and the Terms & Conditions.
What personal information do we collect from you and how?
Gossip collects personal information in several ways when you place an order, buy a gift card for a
friend or register for a service offered by Gossip. By registering you are consenting to the collection
of your personal data. If an order is placed with us, we need to hold personal information including
your name, email, home address, shipping and credit/debit card billing address(es), phone numbers in
order for us to fulfill your order.
Saved card details will never be shared with third parties and will only be used to process your order,
using our payment partner's systems. Additionally we may also obtain information as a result of
authentication or identity checks. Sometimes we may ask for your telephone number, if not already
given. This number may be given to our courier for delivery services. These details allow us to process
your order and to let you know the status of your order.
How this information may be used, including anyone it might be shared with
Gossip may use your personal information for the processing of orders, payments and to provide you
with a personalized shopping experience. We will also use your details to fulfill and deliver your orders
and manage your account. Personal information that you provide may be disclosed to a credit reference
or fraud prevention agency, which may keep a record of that information. Your personal information
may also be shared with other trading divisions within Gossip. Where there is a legal obligation to do
so, we may disclose your information to any relevant regulatory body.
We may also use your personal information to send you marketing updates but only ever in accordance
with your preferences (as detailed in the next section). We do not sell your details to third party
marketing companies.
We do collect information about site traffic, sales, wish lists and other commercial information which
we may pass on to third parties but this information does not include any information which can
identify you personally.
Finally, we may periodically send promotional emails about new products, special offers or other
information which we think you may find interesting using the email address provided by you.
From time to time Gossip may also share your data with third party business partners to provide you
with targeted advertising. In such cases, these third parties will be subject to confidentiality agreements
and instructed by Gossip to comply with applicable data protection law.
How you can access and if necessary, change the personal information Gossip maintains
If for any reason you are concerned that the personal information held by Gossip is not correct, please
visit the website and, after logging into the site using the “Sign In" menu on the home page, your
personal information will be made available for review and change in the “My Account" section. Here
you will be able to manage and update your billing, shipping, alternative shipping addresses and
manage your address book. You will also be able to view your order history, wish list etc.
Only you or, upon your request, the Customer Service Department, may access your personal data from
the website using your password and user ID. Information may be changed online. You can change or
delete saved credit/debit card details each time you make a purchase. You will also be able to delete
saved credit/debit card details by adding or editing a shipping/billing address. If you prefer, you may
contact our Customer Service Department (see details under Contact).
Whenever you are asked to fill in a form on the website, you can click the small box to indicate that
you do not want the information to be used by anybody for direct marketing purposes.
We will not sell, distribute or lease your personal information to third parties unless we have
permission or are required by law to do so. We may use your personal information to send you
promotional information about third parties, which we think you may find interesting. But only if you
tell us you wish this to happen.
Safeguarding your personally identifiable information
We will take reasonable care to maintain appropriate safeguards to ensure the security, integrity and
privacy of the information you have provided us with. We will take reasonable steps to ensure that
third party business partners to whom we transfer any data will provide sufficient protection of that
personal information.
Links to other websites
Our website may contain links to other websites of interest. However, once you have used these links
to leave our site, you should note that we do not have any control over that other website. Therefore,
we cannot be responsible for the protection and privacy of any information you provide while visiting
such sites since they are not governed by our privacy statement. You should exercise caution and look
at the privacy statement applicable to the website in question.
Where and how to ask questions or file complaints
If you require further information send an email to webshop@gossipshop.dk.

COOKIE POLICY

Our site uses cookies (very small files that are sent by us to your computer or other access device)
which we can access when you visit our site in the future. We use cookies to optimize the user-friendly
navigation and usage of our website. We need the cookies to identify and authorize you after your
successful registration in the protected area, for the full duration of your visit.
There are four types of cookies:
Website Functionality Cookies
These cookies enable you to browse the website and use our features such as shopping baskets and
wish lists.
Website Analytics Cookies
We use these cookies to measure and analyse how our customer use the website. This allows us to
continuously improve our website and your shopping experience.
Customer Preference Cookies
When browsing or shopping online, the website will remember preferences you make (for example
your user name, language or location). This simplifies your browsing experience and makes it easier
and more personal to you.
Targeting Cookies or Advertising Cookies
These cookies are used to deliver adverts relevant to you. In addition, they limit the number of times
you see an advertisement as well as helping us measure the effectiveness of our advertising campaigns.

By using our website you agree that we can place these types of cookies on your device and access
them when you visit the site in the future. Some of the cookies we use are automatically deleted from
your hard drive after the end of the browser session (session cookies). For example, we need session
cookies to be able to offer you the “Basket" function throughout several pages. You can choose
yourself whether you want to accept or decline cookies. Most web browsers automatically accept
cookies, but you can usually modify your browser setting to decline cookies if you prefer. You may be
aware that this may prevent you from taking full advantage of the website.
If you want to delete any cookies that are already on your computer, please refer to the help and
support area on your internet browser for instructions on how to locate the file or directory that stores
cookies.